29 Ocak 2011 Cumartesi

Patronlar Okulu Başladı

 İş dünyasının 'Patronları'nı alanında uzman ve akademisyenlerle biraraya getiren ve  patronlara geleceği yönetmeleri için fikir alışverişinde bulunma fırsatı yaratan interaktif eğitim ve bilgi platformu Patronlar Okulu, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve Prof. Dr. Deniz Gökçe’nin katılımıyla 'Dünya Siyasetinin Türkiye Ekonomisine Etkileri'  başlıklı buluşma ile 27 Ocak Perşembe günü kapılarını açtı.


İş dünyasının liderlerine yönelik eğitim ve bilgi platformu Patronlar Okulu, buluşmalarının ilkini Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Gökçe’nin katılımıyla “Dünya Siyasetinin Türkiye Ekonomisine Etkileri” başlıklı oturum ile 27 Ocak Perşembe günü Çırağan Palace Kempinski’de düzenledi.

Deniz Gökçe
Deniz Ülke Arıboğan

 Liderler, yatırım kararlarına ve şirket stratejilerine yön vermeden önce dünya siyaseti ve ekonomisinin Türkiye’ye etkileri konusunda uzman görüşleri alacak ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu. Sektörün duayen isimleri yönetiminde gerçekleşecek buluşmada Türkiye ve Dünya ekonomisinin bugünü ve yarınına dair tespitler masaya yatırılıp ortak akılla çözüm önerileri üretildi. İlk buluşmada Alican Ağaoğlu, Kobider Başkanı Nurettin Genç, Kale Grup Alp Gürün, Aktif Grup Halim Özdemir, Sys Danışmanlık Beşir Özmen gibi iş dünyasının önemli isimleri yer aldı.

Her hafta farklı konular ele alınacak
Şahıs şirketlerinden sermaye şirketlerine kadar; küçük, orta veya büyük ölçekli tüm şirket sahiplerinin katılabilecekleri Patronlar Okulu, her hafta farklı konu başlıkları çevresinde Türkiye’nin patronlarını bir araya getirecek. Şubat ayında; Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, “Enerji Sektörüne Yatırım Yapmak İsteyenlere Öneriler” ve “Yatırımcılara Özel, Hayat Kurtarmak için Nükleer Santral Kuralım”, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu “İş Yerinde Biz Olmak” ve Prof. Dr. Soli Özel “Türkiye-ABD-İsrail Üçgeninde Alan Hesapları” başlıklı konularla katılımcılarla buluşacak. Katılımcılar buluşmalar hakkındaki detaylı bilgilere ve buluşma takvimine Patronlar Okulu’nun İnternet sitesinden erişebilecek. Prof. Dr. Deniz Gökçe ve Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun danışmanlığında, Ağaoğlu Grubu’nun katkılarıyla Piar Danışmalık’ın kurucusu Sibel Kaya tarafından hayata geçirilen Patronlar Okulu, Türkiye’nin patronlarının geçmiş tecrübelerini paylaşabilecekleri, fikir alışverişinde bulunarak gelecek kararlarını şekillendirebilecekleri interaktif bir eğitim ve bilgi platformu olarak çalışmalarını sürdürüyor. Patronlar Okulu çatısı altında her hafta gerçekleşecek buluşmalardan elde edilecek gelirlerin belirli bir kısmı, yıl boyunca “Patronlar Dünyayı Kurtarıyor” sloganı ile Doğal Hayatı Koruma Vakfı Türkiye’ye aktarılacak.
http://www.patronlarokulu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder